Kilometerstand automatisch bijhouden
Aan de slag
Introductie van Driversnote voor Web
14 februari 2022 - 2 min lezen

Introductie van Driversnote voor Web

Krijg een snelle rondleiding door de nieuwe functies. Lissi van ons supportteam laat u kennismaken met alle nieuwe functies en met hoe u tijd kunt besparen op uw logboek!

Driversnote

Uw reizen automatisch bijhouden

1 000 000+ gebruikers vertrouwen ons

Driversnote

Je belastingaftrek maximaliseren

Nauwkeurig bijhouden en rapporteren van je kilometers

Nauwkeurig bijhouden en rapporteren van je zakelijke kilometers

Wat is er nieuw?

Uitstapjes toevoegen

Voeg snel begin- en eindpunten toe om gemakkelijk uitstapjes te maken. Moet u de route veranderen? Geen probleem! Sleep de route gewoon zodat hij precies overeenkomt met de route die u reed. 

Snelle acties

Beweeg met de muis over een reis en bekijk hem snel. Klik op het "Home" symbool om als persoonlijk te classificeren of op het "Brievenbus" symbool om als zakelijk te classificeren. Wilt u een reis verwijderen? Klik gewoon op de "Prullenbak".

Bulk bewerken

Selecteer meerdere ritten en voeg dezelfde notitie toe. Verplaats meerdere ritten naar een ander voertuig of werkplek. Verplaats ritten van zakelijk naar privé of omgekeerd!

Melding

Dezelfde opzet in de app, maar met meer ruimte. Ga naar de verslagen pagina om ze te beheren en te maken.

Wat denkt u?

Wij krijgen graag feedback en hopen dat u uw gedachten met ons zult delen! Als u vindt dat wij iets aan het web moeten toevoegen of een manier om de ervaring te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gelukkig volgen. Het Driversnote Team! 

Hoe u uw kilometerregistratie kunt automatiseren

Uw rittenregistratie handmatig bijhouden is een heel karwei. Bekijk hoe u automatisch ritten kunt bijhouden voor uw kilometervergoeding of belastingaftrek.
Nieuwste berichten
Wat wij doen
Driversnote maakt het bijhouden van uw kilometerregistratie makkelijk. U kunt uw gereden kilometers bijhouden, indelen en rapporteren, allemaal binnen onze app.
Bekijk hoe het werkt