Samen helpen we anderen tijd en geld te besparen voor een eenvoudiger werkleven.

Vacatures bekijken

Wie we zijn

Het basisprincipe van alles wat we doen bij Driversnote, op het vlak van zowel ons product als onze werkvloer, is gemak en rust. We streven naar een goede balans tussen resultaatgericht werk en persoonlijk leven. Driversnote streeft ernaar een plek te zijn waar je graag komt werken, dus in plaats van de uren te tellen, kijken we naar het resultaat.

Onze werkwijze

We gebruiken het Shape Up-model in cycli van 8 weken, verdeeld in een bouwfase van 6 weken en een afkoelperiode van 2 weken. We willen altijd verbeteren, dus we zullen nooit zeggen dat het product perfect is zoals het is, maar dat vereist werk en begrip van onze klanten. We minimaliseren dus onze vergaderingen en praten met de mensen die Driversnote gebruiken.

Dit zeggen Sarah en Casper

Video bekijken

Waarom zou je met ons werken

Driversnote is een Deens bedrijf met een internationaal hart. Mensen over de hele wereld gebruiken Driversnote, en dit wordt op ons kantoor weerspiegeld door onze internationale werknemers. We geven om de balans tussen het werk en privéleven en genieten van flexibele en hybride werkopties. Maar het belangrijkste is dat Driversnote een inclusieve ruimte is waar elke aanpak welkom is. Jij kiest hoe je werkt.

Dit zeggen Klaus en Petya

Video bekijken

Ontmoet het team

Wij zijn een op producten gericht team, met een diepgaande focus op het voortdurend luisteren naar en leren van onze gebruikers. We proberen altijd een nog betere en naadlozere ervaring voor onze klanten te creëren.

Wil je je bij ons aansluiten?

Martin

Jonas

Sarah

Marco

Jeanne

Thomas

Lissi

Petya

Camila

Kristian

Klaus

Mathias

Christopher

Martin

Casper

Claus

Simon

Jesper

Steve

Diana

Kalliopi

Alexander

Katerina

Jasmin

Joshua

Sophio

Jonathan

Stefan

Jasmin

Zofia

Mohamed

Moritz

Wil je bij ons komen werken?

Onze missie is om het leven voor iedereen eenvoudiger, aangenamer en productiever te maken.

Head of Product & Design

Fulltime, Kopenhagen

Nu solliciteren

Head of ASO

Fulltime, Kopenhagen

Nu solliciteren

Head of Content & SEO

Fulltime, Kopenhagen

Nu solliciteren

Senior Product Marketer (Head of Words)

Fulltime, Kopenhagen

Nu solliciteren

Voordelen en extra's

We zijn resultaatgericht en vertrouwen erop dat je werkt op de plek waar dit voor jou het meest zinvol is. Het is duidelijk dat dit voor de meesten niet altijd op de werkvloer is. Maar we vinden het ook leuk om elkaar op kantoor te treffen en geloven dat persoonlijk samenwerken een geweldige manier is om oplossingen te vinden voor moeilijke problemen.
We streven ernaar om te blijven leren en bieden een kantoorbibliotheek met onze favoriete boeken, evenals een individuele jaarlijkse onderwijsvergoeding van 12.000 kr.
Iedereen heeft energie nodig voordat ze aan een nieuwe taak beginnen. We komen samen in onze kantine om dagelijks een warme, koude, vegetarische of op vlees gebaseerde lunch te eten.
We hebben een geweldige pensioenregeling. Je bent ook gedekt door een beroeps-, levens- en kritieke ziekteverzekering.
Hulp nodig met je fysieke of mentale gezondheid of vroege zorg? Ons zorgplan biedt een uitstekende dekking, inclusief 24/7 toegang tot een online artsenservice.
We kunnen allemaal een vervelende dag hebben; jij of je kinderen zijn ziek, je hoofd is ergens anders of je lichaam staat je niet toe om je te concentreren. We houden dit niet bij of veroordelen dit niet, maar we vertrouwen erop dat je terugkeert wanneer je kunt.
Kinderen zijn de toekomst, dus breng veel tijd met hen door. We bieden tot 22 weken ouderschapsverlof met volledige betaling voor moeders, vaders en co-ouders.
Ons kalme en gezellige "wereldwijde hoofdkwartier" is centraal gelegen direct naast het Meatpacking District en dicht bij treinen en de metro.
Genoeg kansen om te praten en te socialiseren met je teamgenoten. We hebben vrijdagdrankjes, informele evenementen, occasionele diners en jaarlijkse externe bijeenkomsten.
Het is vrij standaard, maar we zijn dol op koffie en thee. French press, ijslattes, Earl Grey en zomerbessen: we hebben het allemaal.
We hebben kasten en koelkasten vol met snacks, drankjes en bier voor vrijdag na het werk. Als je favoriete snack ontbreekt, zorgen we dat dit in voorraad komt!
Onze werktaal is Engels, omdat we teamleden van over de hele wereld hebben; van Amager tot Adelaide en Toronto tot Thessaloniki.

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over een baan of iets anders, neem dan hier contact met ons op.

info@driversnote.nl