Je rapport is klaar wanneer je het nodig hebt

Je rittenregistratie is klaar wanneer jij dat bent. Je bent slechts één klik verwijderd van gedetailleerde rapporten die verkrijgbaar zijn via je mobiele apparaat of desktop.

Alles wat je nodig hebt voor

gedetailleerde rittenadministratie

Ontvang voor al je ritten een aanpasbaar rapport dat je als pdf- of Excel-bestand kunt downloaden om bij je werkgever of boekhouder in te leveren. Het rapport bevat de details vereist door de je lokale belastingdienst. Het is klaar om gebruikt te worden als documentatie voor bijv. terugbetalingsverzoeken of belastingaftrek.

PDF
Excel

Vergoeding aanpassen

Vanaf het begin worden je vergoedingen automatisch berekend op basis van de lokale tarieven van de Belastingdienst, die wij actueel voor je houden. Je kan ook de aangepaste tarieven van je bedrijf instellen, of juist geen vergoedingen berekenen.

Kilometerstanden

Als je regelmatig de kilometerstand van je auto moet bijhouden, helpen wij je op weg. We maken de registratie gemakkelijk en kunnen je zelfs herinneringen sturen. Jij kiest hoe vaak je de kilometerstand wilt bijhouden en wij doen alle berekeningen voor je. We nemen ze daarna op in je rapport.

Voertuigen en werkplekken

Moet je kilometers registreren voor meerdere voertuigen of kilometerstanden melden aan meer dan één werkgever? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk je ritten en rapporten opdelen over verschillende voertuigen en werkplekken.

Andere functies

Meer over registreren Meer over classificeren

Probeer het nu

Veelgestelde vragen

Je kilometerlogboek moet algemene informatie bevatten over hoe je gedurende het hele jaar hebt gereden, evenals details voor elke rit die je in dat jaar hebt gemaakt. Dit omvat je jaarlijkse kilometers, evenals de datum, begin- en eindlocaties en het doeleinde van elke rit (bijv. privé of zakelijk). Gebruik Driversnote voor geautomatiseerde rittenregistratie met alle vereiste informatie.

De Belastingdienst vereist dat je een actuele en adequate registratie van je afgelegde kilometers kunt laten zien. Dit betekent dat je je kilometerlogboek minimaal één keer per week moet bijwerken en alle vereiste gegevens voor je ritten moet registreren.

Je kunt een papieren boekje of een pdf- of Excel-bestand gebruiken als kilometerlogboek, zolang je maar alle benodigde informatie voor je zakelijke kilometers registreert. Het bijhouden van handmatige logboeken kan vervelend worden als je vaak naar je werk rijdt. Daarom raden we je aan een automatische rittenregistratie-app uit te proberen, zoals Driversnote, die de informatie voor jou vastlegt en met één druk op de knop een kilometerlogboek kan genereren.