Je rapport is klaar wanneer je hem nodig hebt

Je rittenregistratie is klaar wanneer jij dat bent. Je bent slechts één klik verwijderd van gedetailleerde rapporten, die verkrijgbaar zijn via mobiel of desktop.

Alles wat je nodig hebt voor

Een gedetailleerde rittenadministratie

Ontvang een aanpasbaar rapport van al je ritten, downloadbaar als pdf- of Excel-bestand, klaar om in te leveren bij je werkgever of boekhouder.

Het rapport is klaar om gebruikt te worden als documentatie voor bijv. het aanvragen van vergoedingen of belastingaftrek.

PDF
Excel

Vergoeding aanpassen

Vanaf het begin worden je vergoedingen automatisch berekend, op basis van de lokale tarieven van de je lokale belastingdienst die wij actueel voor je houden. Als je wilt, kun je de aangepaste tarieven van je bedrijf instellen, of ervoor kiezen om juist geen vergoedingen te berekenen.

Kilometeradministratie

Als je regelmatig de kilometerstand van je auto moet bijhouden, helpen wij je op weg. We maken het gemakkelijk om bij te houden en kunnen je zelfs herinneringen sturen. Jij kiest hoe vaak je de kilometerstand wilt bijhouden en wij doen alle berekeningen voor je en nemen het mee in je rapport.

Voertuigen & werkplekken

Moet je een rittenregistratie bijhouden voor meerdere voertuigen of kilometerstanden melden aan meer dan één werkgever? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk je ritten en rapporten opdelen over verschillende voertuigen en werkplekken.

Andere functies

Meer over Bijhouden Meer over Indelen

Probeer het nu