Slimme classificatie

De app ziet op naadloze wijze wie je hebt bezocht. Je krijgt suggesties voor het doel van de rit, maar dit kan je gemakkelijk aanpassen.

4,6 / 5
70.000+ app-recensies en beoordelingen 70.000+ app reviews & ratings via Google Play & App Store

Je ritten indelen in categorieën

Je moet een duidelijk onderscheid maken tussen zakelijke ritten en privéritten. Met Driversnote kun je dat onderweg via je telefoon doen, of je kunt later de webinterface gebruiken.

Een inbox voor je ritten

Bekijk en controleer je recente ritten. Je kan ze afzonderlijk goedkeuren of onnodige ritten verwijderen.

Bekijk al je ritten

Je kunt door al je ritten bladeren en snel een retourrit toevoegen als dat nodig is.

Op automatische piloot registreren met een iBeacon

Met de Driversnote iBeacon registreer je alleen de ritten die je met je voertuig maakt. De app deelt de ritten in op basis van je werkuren en eerdere registraties.

Meer informatie over de iBeacon

Locatiebeheer

Je wilt graag bijhouden wie je hebt bezocht. Wij maken dit gemakkelijker voor je:

  • De app selecteert automatisch eerder gebruikte locaties
  • Wanneer je naar een nieuwe bestemming rijdt, stelt de app bedrijven in de buurt voor
  • Je beheert je locaties gemakkelijk, zowel in de webinterface als in de app

Andere functies

Meer over registreren Meer over rapporteren

Probeer het nu

Veelgestelde vragen

Bij het zoeken naar een rittenregistratie-app moet je verschillende functies overwegen. De belangrijkste is automatische registratie en de mogelijkheid om kilometerrapporten te genereren die aan de belastingvoorschriften voldoen. Andere handige functies zijn de mogelijkheid om aparte logboeken aan te maken voor verschillende werkplekken en voertuigen, automatische classificatie van ritten, het opslaan van veelbezochte adressen en de mogelijkheid om aanvullende informatie aan je ritten toe te voegen.

Ja, veel rittenregistratie-apps kunnen de kilometerstand van meerdere voertuigen bijhouden. Dit is vooral handig als je verschillende voertuigen voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals een privéauto voor woon-werkverkeer en een zakelijke auto voor werkgerelateerde ritten. Met Driversnote kun je de kilometerstand van een onbeperkt aantal voertuigen afzonderlijk bijhouden.

Ja, een rittenregistratie-app kan worden gebruikt voor belastingaftrek. Als je jouw persoonlijke voertuig voor zakelijke doeleinden gebruikt, zoals naar vergaderingen met klanten rijden of naar een werkgerelateerd evenement reizen, kom je mogelijk in aanmerking voor belastingaftrek voor de afgelegde kilometers. Gebruik een app die kilometerrapporten kan aanmaken die aan de belastingvoorschriften voldoen voor al je aftrekposten.