De app stopt en start uit zichzelf

Automatisch registreren met iBeacon

Met een iBeacon registreert de app automatisch de ritten die je met jouw voertuig maakt. Zo voorkom je dat je ritten registreert waarbij je passagier bent, op de fiets zit of met het openbaar vervoer reist. Een iBeacon bespaart jou tijd bij het nazien van ritten. Het is ook minder belastend voor de batterij van je telefoon.

Gratis aanmelden

Hoe werkt het?

Wanneer je een iBeacon in je voertuig plaatst, detecteert de app wanneer je in- en uitstapt. Driversnote zal je ritten automatisch registreren, zelfs als je de app op dat moment niet open hebt.

01
JE STAPT JE AUTO IN
Je telefoon detecteert de Driversnote iBeacon en registreert dat je je auto bent ingestapt.
02
JE BEGINT TE RIJDEN
Zolang je rijdt, registreert de app je rit van begin tot eind. Je hoeft de app niet te openen.
03
JE VERLAAT JE AUTO
Zodra je je auto verlaat, stopt de app met de registratie. We sturen je een melding, zodat je weet dat de rit is bijgehouden.

Slimme indeling

De app herkent wie je hebt bezocht en classificeert de rit als zakelijk of privé. Dit gebeurt op basis van je werktijden en ritten die eerder zijn geregistreerd.

Meer over de indeling

Aan de slag

De Driversnote iBeacon is onderdeel van het Basic-abonnement. Wanneer je upgradet, krijg je de optie om bij het abonnement een iBeacon te ontvangen. Bestel de iBeacon en plaats het in je auto. Simpel. Je kan aan de slag.

Gratis aanmelden

Veelgestelde vragen

De Driversnote iBeacon is een klein Bluetooth-apparaat dat een signaal uitzendt. Als je de iBeacon in je auto plaatst, pikt je telefoon iedere keer dat je de auto instapt het signaal op. Je rit wordt nu automatisch geregistreerd. Zodra je de auto verlaat aan het einde van je rit, stopt de app met het registreren van je rit.

Een iBeacon levert de meest nauwkeurige automatische registratie op. Het vertelt de app precies wanneer het moet registreren. Bewegingsdetectie is gebaseerd op de bewegingsdetector van je telefoon. Dit is dus ook beweging in het openbaar vervoer, op de fiets, of als je meerijdt met een collega. Plaats een iBeacon in het voertuig dat je wilt registreren, dan voorkomt het dat de andere bewegingen als ritten worden gezien. Je hoeft dan minder ritten na te zien en de batterij van je telefoon wordt minder belast.

Plaats hem gewoon ergens in je auto. Hij is kleiner dan een appel en past bijna overal.

De iBeacon werkt met Android- en Apple-telefoons. Als je een iPhone gebruikt, bevelen we echter iPhone 6S of nieuwer aan.

Nee hoor. De iBeacon gebruikt Bluetooth Low Energy-technologie. Dit belast de batterij minimaal.

De iBeacon is verkrijgbaar voor €37, maar we sturen je er één gratis als je voor ons jaarabonnement kiest.

Je kunt een iBeacon bestellen wanneer je upgradet naar ons Basic-abonnement. Met een jaarlijks abonnement krijg je er zelfs een gratis.


Probeer het nu