De app stopt en start uit zichzelf

Automatisch bijhouden met iBeacon

Met een iBeacon registreert de app automatisch de ritten die u met uw voertuig maakt. Zo vermijdt u dat u ritten volgt waarbij u passagier bent, op de fiets reist of gebruik maakt van het openbaar vervoer. Met een iBeacon bespaart u tijd bij het controleren van ritten en verbruikt u minder telefoonbatterij.

Gratis aanmelden

Hoe werkt het?

Wanneer u een iBeacon in uw voertuig plaatst, zal de app detecteren wanneer u in- en uitstapt. Driversnote zal uw ritten automatisch volgen, zelfs wanneer de app gesloten is.

01
JE STAPT JE AUTO IN
Je telefoon detecteert de Driversnote iBeacon en registreert dat je je auto bent ingestapt.
02
JE BEGINT TE RIJDEN
Zolang je rijdt, helpt de app je rit bij te houden, van begin tot eind. Je hoeft de app niet te openen.
03
JE VERLAAT JE AUTO
Zodra je je auto verlaat, stopt de app met de registratie. We sturen je een melding, zodat je weet dat de rit is bijgehouden.

Slimme indeling

De app herkent wie je hebt bezocht en deelt de rit in, als zakelijk of privé, op basis van je werktijden en vorige ritten die je hebt geregistreerd.

Meer over indeling

Aan de slag

De Driversnote iBeacon is onderdeel van het Basic abonnement. Wanneer je upgradet, krijg je de optie om een iBeacon te ontvangen bij het abonnement. Doe een bestelling en plaats de iBeacon simpelweg in je auto om aan de slag te gaan.

Gratis aanmelden

Veelgestelde vragen

De Driversnote iBeacon is een klein Bluetooth-apparaat dat een signaal uitzendt. Als je de iBeacon in je auto plaatst, pikt je telefoon iedere keer dat je de auto instapt het signaal op en begint de app automatisch je reis bij te houden. Zodra je de auto verlaat aan het einde van je reis, stopt de app met het bijhouden van je rit.

Een iBeacon levert de meest nauwkeurige automatische tracking op, omdat het de app precies vertelt wanneer hij moet tracken. Bewegingsdetectie is gebaseerd op de bewegingsdetector van uw telefoon. Denk hierbij aan reizen met het openbaar vervoer, fietsritten of een rit in het voertuig van een collega. U kunt dit voorkomen door een iBeacon te plaatsen in het voertuig dat u wilt volgen. Er zijn dan minder ritten om te controleren en de batterij van uw telefoon wordt minder belast.

Plaats hem gewoon ergens in je auto. Hij is kleiner dan een appel en past bijna overal.

De iBeacon werkt met Android- en Apple-telefoons. Als je iPhones gebruikt, bevelen we echter iPhone 6S of nieuwer aan.

Nee hoor. De iBeacon gebruikt Bluetooth Low Energy-technologie, die maar een minimaal batterijverbruik heeft.

The iBeacon retails for €37, but we will send one to you for free if you choose our annual subscription plan.

Je kunt een iBeacon bestellen wanneer je upgradet naar ons Basic-abonnement. Kies een jaarlijks abonnement, en je krijgt er zelfs eentje gratis bij.


Probeer het nu