Registreer al je ritten met gemak

Klik simpelweg op automatisch registreren of druk op start, dan doet de app de rest. Met gps op je telefoon, leggen we je rit van begin tot eind vast.

4,6 / 5
70.000+ app-recensies en beoordelingen 70.000+ app reviews & ratings via Google Play & App Store

Je ritten automatisch registreren

Vergeet nooit meer een rit vast te leggen. Als je automatisch registreren activeert, kun je ervoor kiezen om de bewegingsdetector van je telefoon, of de iBeacon te gebruiken voor de meest nauwkeurige registratie:

Bewegingsdetectie

GRATIS

De app start met registreren zodra je een bepaalde snelheid bereikt. Dit is een goede keuze als je onze app net begint te gebruiken.

  • Automatisch registreren
  • Registreert ook andere ritten, zoals busritten.
  • Controle vereist meer tijd
  • Hoger batterijverbruik
PROBEER HET NU

Registreren met iBeacon

Automatische registratie start wanneer je telefoon in de buurt van je voertuig is. Plaats de iBeacon in de auto en laat de app de rest doen!

  • Automatisch registreren
  • Registreert ritten van het door jou opgegeven voertuig
  • Controle vereist minder tijd
  • Lager batterijverbruik
LEES MEER

Handmatige invoer van ritten en andere nuttige functies

Driversnote biedt alle hulpmiddelen die je nodig hebt voor een gedetailleerd logboek voor je vergoedingen en aftrekposten. Registreer afzonderlijke ritten, voer eerdere ritten in en noteer de kilometerstand wanneer jij wilt.

Registreer een rit wanneer jij wilt

Wil je in plaats van een hele dag enkel een afzonderlijke rit registreren? Druk op Start en de app zal je rit registreren met behulp van de gps op je telefoon. Op het einde druk je op Stop en de app slaat de rit op.

Maak een handmatige rit aan

Vergeten een rit te registreren? Geen nood, je kunt later altijd handmatig een rit toevoegen via de app of webinterface. Voeg het begin- en eindadres toe, dan berekenen wij de route voor je.

Registreer kilometerstanden

Als je de kilometerstand van je auto moet vastleggen, hebben wij wat je nodig hebt. Je kiest zelf hoe vaak je de kilometerstand wilt registreren. We kunnen je hiervoor zelfs herinneringen sturen. Wij voeren voor jou de berekeningen uit en nemen deze waarden op in je rapport.

Andere functies

Meer over classificeren Meer over rapporteren

Probeer het nu

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal rittenregistratie-apps die bijhouden hoeveel kilometers je met je auto aflegt. Download Driversnote vandaag nog en profiteer van volledig automatische rittenregistratie en kilometerlogboeken die aan de belastingvoorschriften voldoen.

Zorg ervoor dat je een rittenregistratie-app gebruikt die je ritten automatisch bijhoudt en je helpt bij het genereren van kilometerregistraties die aan de belastingvoorschriften voldoen. Driversnote houdt automatisch je kilometerstand bij, je hoeft de app niet eens te openen! Genereer met één druk op de knop kilometerrapporten voor vergoedingen of belastingaftrek.

Om je kilometerstand voor belastingdoeleinden bij te houden, moet je specifieke informatie registreren voor elke rit die je maakt, waaronder de kilometerstand, datum, bestemming en doeleinde. De rittenregistratie-app van Driversnote registreert automatisch alle benodigde informatie voor je.