Een rittenregistratie-app om je ritten gemakkelijk bij te houden

Tik simpelweg op automatisch traceren of druk op start en laat de app de rest regelen. Door gebruik te maken van de GPS van uw telefoon, leggen wij uw reis van begin tot eind vast.

Uw reizen automatisch bijhouden

Vergeet nooit meer een reis vast te leggen. Wanneer u automatisch volgen activeert, kunt u kiezen om de bewegingsdetector van uw telefoon, of de iBeacon te gebruiken voor de meest nauwkeurige tracking:

Bewegingstracking

GRATIS

De app begint met traceren zodra u een bepaalde snelheid bereikt. Dit is een goede keuze als u onze app net begint te gebruiken.

  • Automatische tracking
  • Houdt andere reizen bij zoals busritten enz.
  • Vereist meer tijd voor herziening
  • Hoger batterijverbruik
PROBEER HET NU UIT

iBeacon tracking

Automatische tracking start wanneer uw telefoon in de buurt van uw voertuig is. Plaats de iBeacon in de auto en laat de app de rest doen!

  • Automatische tracking
  • Traceert reizen met uw geselecteerde voertuig
  • Vereist minder tijd voor herziening
  • Verbruikt minder batterij
LEES MEER

Handmatige invoer van ritten en andere nuttige functies

Driversnote biedt u alle hulpmiddelen die u nodig hebt voor een gedetailleerd logboek voor uw vergoedingen en aftrekposten. Volg afzonderlijke ritten, log vroegere ritten in en noteer op elk moment uw kilometerteller.

Begin een reis te volgen wanneer u maar wilt

Wilt u een afzonderlijke reis tracken in plaats van een hele dag rijden? Druk gewoon op Start en de app begint uw reis op te nemen met behulp van de GPS van uw telefoon. Op het einde tikt u gewoon op Stop en de app slaat de reis op.

Maak een handmatige reis

Bent u vergeten een reis te tracken? Geen nood, u kunt altijd de app of webinterface gebruiken om later handmatig een reis toe te voegen. Voeg gewoon het begin- en eindadres toe en wij berekenen de route voor u.

Log kilometertellerstanden

If you need to document the status of your car’s odometer, we’ve got you covered. You choose how often to log the odometer readings, and we can even send you reminders to do so. We do the maths for you and include the readings in your report.

Andere functies

Meer over Indelen Meer over Rapportage

Probeer het nu

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal rittenregistratie-apps die je kunt gebruiken om bij te houden hoeveel kilometers je met je wagen aflegt. Download Driversnote vandaag nog om te genieten van volledig automatische rittenregistratie en belastingconforme kilometerlogboeken binnen handbereik.

Zorg ervoor dat je een rittenregistratie-app gebruikt die je ritten automatisch bijhoudt en je helpt bij het genereren van belastingconforme kilometerregistraties. Driversnote houdt automatisch je kilometerstand bij, je hoeft de app niet eens te openen! Genereer met één druk op de knop kilometerrapporten voor vergoedingen of belastingaftrek.

Om je kilometerstand voor belastingdoeleinden bij te houden, moet je specifieke informatie registreren voor elke rit die je maakt, inclusief kilometerstand, datum, bestemming en doeleinde. De rittenregistratie-app van Driversnote registreert automatisch alle benodigde informatie voor jou.