Extra gemak is onze drijfveer.

Driversnote is een kilometerregistratieplatform voor individuen en teams. We stellen mensen over de hele wereld in staat om hun zakelijke ritten eenvoudig bij te houden en te rapporteren.

Dit zijn de mensen achter Driversnote

Zo begon het

Driversnote werd opgericht in 2013. Dit voelt tegelijkertijd aan als gisteren en een eeuwigheid geleden. Nu hebben we al miljoenen gebruikers. Wat een rare gedachte is.

Het kan niet anders betekenen dan dat ons product zijn belofte waarmaakt om werk en problemen voor onze gebruikers te elimineren. We willen mensen de tijd en gemoedsrust geven om zich te concentreren op wat voor hen het belangrijkst is, wat waarschijnlijk niet hun kilometerregistratie is.

We zijn scherp gefocust op onze oplossing voor het registreren van kilometerstanden. Al onze inspanningen gaan naar het verbeteren van het systeem. Een voornaam onderdeel van onze zoektocht naar kwaliteit is het ontvangen van en reageren op feedback. Dit is belangrijk voor ons. Het voedt onze experimenten, of dat nu gaat om codering, communicatie of samenwerking.

We proberen als bedrijf voortdurend te verbeteren. En een van onze belangrijkste doelen is altijd geweest om een werkomgeving te creëren waar mensen graag naar hun werk gaan.

Hoewel we graag samenwerken en verwachten dat mensen hun best doen, noemen we onszelf niet "één grote familie", wat je bij veel andere kleine bedrijven wel zult horen. We hebben allemaal een eigen gezin waar we graag tijd mee willen doorbrengen. We zijn echter wel geweldige collega's. Ambitieuze mensen die elke dag samenwerken, elkaar helpen en elkaar dingen leren.

We zijn erg trots op zowel het product als het team dat Driversnote is geworden.

Martin & Jonas

Oprichters van Driversnote

Driversnote in cijfers

2
Miljoen+
Driversnote-gebruikers
4
Miljard+
Kilometers geregistreerd
4,6
Gem. sterren
App Store en Google Play
70
Duizend+
5-sterrenrecensies

Waar Driversnote over gaat

Eenvoud

We willen een complex systeem eenvoudig maken. Minder gedoe betekent meer tijd voor de dingen die je belangrijk vindt.

Samenwerking

We waarderen alle feedback. Dat geldt ook voor het luisteren naar collega's, mensen die Driversnote gebruiken en professionals in gerelateerde velden.

Betrouwbaarheid

We geven prioriteit aan het creëren van een product waarop mensen kunnen vertrouwen. Hun gemoedsrust betekent dat we goed werk hebben geleverd.

Hoe is het om met ons te werken?

We staan voor een minimale hiërarchie en maximale autonomie als team, waardoor een cultuur van continu leren wordt bevorderd. We zijn ervan overtuigd dat de groei van onze teamleden, zowel persoonlijk als professioneel, de sleutel is tot het succes van ons bedrijf.

Als onze missie en waarden je aanspreken en je een datagedreven professional bent die graag samenwerkt met gelijkgestemde individuen, waaronder bijeenkomsten na het werk, neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Dit zeggen Klaus en Petya

Video bekijken
Word lid van ons team

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over een baan of iets anders, neem dan hier contact met ons op.

info@driversnote.nl